Biography

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, kouluttaja, ensihoitaja ja kriisityön ammattilainen

Olen 1985 syntynyt luontoa, elämää ja opiskelua rakastava kolmen lapsen äiti. Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), ensihoitaja/sairaanhoitaja, defusing-ohjaaja ja kriisityön ammattilainen. Keväällä 2025 pätevöidyn ratkaisukeskeiseksi työyhteisösovittelijaksi.

Työnohjaajana ja kouluttajana minua on kuvailtu samaan aikaan sekä napakan määrätietoiseksi, että lämminhenkiseksi ja empaattiseksi. Ohjaustyössä itselleni tärkeää on ohjauksen tavoitteellisuus, käytännönläheisyys, ohjattavan oman toimijuuden tukeminen, voimavarojen kartoittaminen ja olemassa olevien vahvuuksien hyödyntäminen. Tulevaisuuteen suuntaava, ratkaisukeskeinen lähestymistapa oivalluttaa ja auttaa löytämään uusia näkökulmia työelämän kysymyksiin. Työnohjaajana haluan tukea niin organisaatioiden työn kehittämistä, kuin työyhteisöjen hyvinvointia.

Kuka olen kriisityön ammattilaisena?

Lähes 20 vuoden työura ensihoidon ja akuuttihoidon kentällä on vienyt vahvasti kriisityön aiheiden äärelle. Vuosien kokemus työssä, jossa kuolema ja ihmisten hätä ovat konkreettisesti läsnä, on opettanut paljon vuorovaikutuksen ja kohtaamisen merkityksestä ja kriisityön tärkeydestä. Tätä osaamista olen vuosien varrella lukuisten koulutusten ja kriisityöhön kytkeytyvien työtehtävien kautta halunnut edelleen syventää ja tätä nykyä oma sydämen asiani on saada kouluttaa ja luennoida näiden aiheiden parissa.

20240520174502_2Q7A9764

Elina Heiniluoma - Visio Consulting